In perioada 1 Iulie 2015 - 17 Iulie 2015 magazinul Sensimilla este in concediu. Comenzile vor fi procesate imediat ce ne intoarcem. Va multumim!

Vaporizator Fuzion AVR 102

Un vaporizator este un dispozitiv pentru evaporarea componentelor active din plante. În mod ideal, materialul vegetal trebuie să fie încălzit numai în măsura în care se vaporizează doar uleiurile dorite. Substantele nocive si/sau nedorite sunt diminuate aproape la 0 datorita reducerii arderii, asadar nu va mai fi inhalat fum, ci doar vaporii substantelor active din plantele Dvs.

Detalii produs:
Model: AVR 102
Controale: afişaj digital al temperaturii, butoane setare temperatura 

Mai multe detalii

13002

Anuntă-mă atunci când este disponibil

Prin cumpărarea acestui obiect puteți colecta până la 30 puncte de loialitate. Cosul tău va totaliza 30 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 6,00 RON.

Clientii care au cumparat acest obiect au mai cumparat si:

Acest vaporizator digital utilizeaza curentul electric de 220V si este foarte usor de folosit avand doua butoane plus (+) si minus (-) pentru a creste sau a scadea cu mare precizie temperatura afisata digital, ajutandu-va astfel sa atingeti temperatura potrivita pentru plantele Dvs.

Un vaporizor sau vaporizator (literalmente evaporator) este un dispozitiv pentru evaporarea componentelor active din plante. În mod ideal, materialul vegetal (planta) trebuie să fie încălzit numai în măsura în care se vaporizează doar uleiurile dorite. Substantele nocive si/sau nedorite sunt diminuate aproape la 0 datorita reducerii arderii (oxidarii), asadar nu va mai fi inhalat fum, ci doar vaporii substantelor active din plantele Dvs.

Detalii produs:
Model: AVR 102
Energie electrică: 220V
Priza de alimentare: priza standard, 2-pini UE
Timp foarte rapid de incalzire
Furtun extra lung
Caracteristici: element din ceramica de incalzire prin electrofuzione
Controale: afişaj digital al temperaturii, butoane setare temperatura
Materiale: carcasă din material plastic
Dimensiuni: 150x120x90mm
Accesorii: adaptor pentru furtun, bec pentru aromaterapie si site de schimb.