In perioada 1 Iulie 2015 - 17 Iulie 2015 magazinul Sensimilla este in concediu. Comenzile vor fi procesate imediat ce ne intoarcem. Va multumim!

Despre Sensimilla

Contact si program de lucru

Preluare comenzi telefonice

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata: 14:00 - 20:00
Duminica: Inchis
Telefon: 0765.86.66.61
Fax: 031 404.31.65

Informatii detaliate despre procesul de comanda si serviciile pre si post vanzare oferite de Sensimilla.ro gasiti in sectiunea Intrebari Frecvente.

Showroomul Sensimilla

Luni - Vineri: 12:00 - 20:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Afla cum ajungi si programul de lucru

Politica de confidentialitate

S.C. Shops Manager Import-Export S.R.L. (Sensimilla) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal sub numarul XXXX.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Sensimilla are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe Sensimilla.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.
Astfel, Sensimilla.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Sensimilla.ro nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Sensimilla.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
De asemenea, Sensimilla va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Bucuresti, Sector 1, Calea Grivitei nr. 234, Bl. 1, Sc. C, Parter, Ap. 65.

Termenii si conditiile de folosire a magazinului online Sensimilla.ro

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul Sensimilla.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Sensimilla.ro poate fi folosit doar de catre persoanele ce au implinit varsta de 18 ani.

Continut site si copyright

Sensimilla.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site.
Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
Sensimilla.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a Cornateanu Mihai-George P.F.A.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Sensimilla.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.Sensimilla.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Sensimilla.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Sensimilla.ro va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

Sensimilla.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.Sensimilla.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa headshop [@] Sensimilla.ro .