In perioada 1 Iulie 2015 - 17 Iulie 2015 magazinul Sensimilla este in concediu. Comenzile vor fi procesate imediat ce ne intoarcem. Va multumim!

Comanda si livrarea produselor de pe Sensimilla.ro

Cum comand online?

Alegeti produsele!

Folosind meniul de sus si din stanga, navigati prin categoriile de produse.
Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor Dumneavoastra, modificati Cantitatea dorita si apasati pe butonul "Adauga in cos".

Info - Adauga in cos

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

 Sub fiecare grup de produse veti regasi toate taxele aferente comenzii precum si linkuri catre politicile comerciale ale fiecarei companii partenere, daca acestea exista.

Info - Cosul de cumparaturi

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, urmaring pasii din "Cosul de cumparaturi" apasand butonul "Cumpara".
Dureaza maxim 1-2 minute.


A. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati adresa dvs. de email in formularul din partea stanga si urmati pasii.
B. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in formularul din dreapta si puteti folosi datele pe care le-ati introdus la prima comanda.

Info - Autentificare / Inregistrare Cont

Modalitati de plata

Puteti alege sa platiti la livrare (Ramburs), prin ordin de plata (Transfer Bancar) sau direct cu cardul online.
In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca este cazul.
Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, prin cel mai folosit sistem de plata online - MobilPay.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).

Info - Plata securizata MobilPay

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea statusul acesteia in timp real ? care este consultant de vanzari care se ocupa de comanda dumneavoastra, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si multe altele.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul "Finalizeaza comanda".